dimecres, 17 de Desembre de 2014
 
Per tercer any consecutiu es va celebrar, en època d’Advent, el 3r Tancat d’Escacs al CEIP Sant Lluís. D’aquesta manera acomiadem l’any, el primer trimestre de tallers i d’extraescolars d’escacs del singular curs 2014-2015. Així donem motius per continuar embadalint-nos per aquest noble joc.

Dimarts, 16 de desembre de 2014, 16 joves valents van assistir al 3r Tancat d’Escacs del CEIP Sant Lluís. Amb el suport de les dues APIMA i la direcció del monitor d’extraescolars, en Xavi, la trobada es va caracteritzar per la noblesa i l’acceptació de les normes; tal com Don Lucero feia en el conte d’Alfils i Fotmatges.

Els pares que van presenciar les 36 partides del sistema Masnou –emparellament perquè ningú pari quiet- van acomiadar amb aplaudiments a tots els jugadors.


És necessari destacar els campions de cada categoria Jaume Andreu Montero i Marc Pons Sintes (AlevíGui?o, Rafa Berenguer Gallego, Jaume Bondia Moll i Marcel Sanjurjo Mus (benjamíGui?o, Pol Riera Bonet, Pau Martinez Cardona i Jordi Tomé Mateo. De la mateixa manera que també és just citar a tots els jugadors pel seu bon entendre del joc. Tothom va tenir el seu premi i recordatori final, gràcies a l’amic invisible aportat per cadascú.
 

Foto APIMA dels participants: JAUME ANDREU MONTERO, MARC PONS SINTES, LLUÍS ANDREU MONTERO, GENÍS RODRIGUEZ GONZALEZ, POL FERRER CRESPO,RAFAEL BERENGUER GALLEGO, JAUME BONDIA MOLL, MARCEL SANJURJO MUS, ADRIA FULLANA PHILLIPS, JOSEP COLL CARDONA, POL RIERA BONET, PAU MARTINEZ CARDONA,ORIOL MEDRANO MORA, JORDI TOME MATEO, TXELL DE FEBRER GONYALONS i NAHUEL MARTINEZ VIDAL.
Xavier Serra Planas
Professor d'Escacs

Aquí teniu unes quantes fotografies.


En plena competició


Tothom molt concentrat.

Els Preuats Trofeus

Els detallets es ells s'han fet
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios