divendres, 23 de Maig de 2014

Antonio Jimenez, Marc Pons i Jaume Bondia guanyen el 3r Obert d’Escacs del CEIP Sant Lluís.

El passat dimarts, 20 de maig de 2014, el cel cobert no va espantar als dinou participants del 3r Obert d’Escacs del CEIP Sant Lluís. Els [...]


Leer más...

Comentarios (0)  | Enviar
dijous, 22 de Maig de 2014

Durant aquest curs, estem treballant diferents tècniques, aprenem a fer servir els colors primaris el vermell blau i groc i el blanc i el negre que fem servir en ocasions concretes, a tots els agrada molt poder pintar amb pinzell l'aigua i la llibertat de pintar ... tacar i que no passi res. 

Treballem també retallant amb tisores i els més petits quan el tema necessita més precisió usen punxons. Alguna vegada han vingut els pares i mares ha ajudar-nos, a la classe dels de P3 ¡tots ho hem gaudit molt!

Alguns treballs llestos.

Garlanda: nom amb els de P3 tècnica retallat enganxat i retallat amb punxó de lletres nom, els papes i mama ens van ajudar a muntar la garlanda passant el fil que uneix les peces.

Maraca: hem pintat a pinzell la maraca, acolorit amb plastidecor el sol la lluna i les estrelles i després hem enganxat amb cola i envernissat tota la feina, aquesta ultima tècnica se la coneix com "decoupage" Ens encanta treballar amb decoupage!.

Pal de pluja: tècnica mixta base pintura acrílica, decoupage lliure (hem buscat material de revistes i fins i tot l'hem creat nosaltres mateixos retallant paper de colors, també hi ha un dels treballs en què s'ha fet una serp amb volum)

Quadre abstracte: tècnica mixta base pintura acrílica, decoupage hem retallat per fer el marc caixes de cartró d'embalatge productes alimentaris i després les hem decorat

Agunes Imatges:

[...]


Leer más...

Comentarios (0)  | Enviar
divendres, 16 de Maig de 2014

3r Obert d'Escacs a Sant Lluís i a Maó

Us recordo les dates de la nostra particular festa dels escacs.
DIMARTS, 20 DE MAIG, DE 16:00 A 17:30H, AL CEIP SANT LLUÍS.

DIJOUS, 22 DE MAIG, DE 15:30 A 17:00H, AL CEIP MARE DE DÉU DEL CARME.
Els familiars dels joves escaquistes poden venir i presenciar l'event, amb respecte, i fer fotografíes dels vostres campions.
[...]

Leer más...

Comentarios (0)  | Enviar
dimecres, 14 de Maig de 2014

La propera setmana l’Ajuntament de Sant Lluís deixa de col·laborar en la campanya “Anar a peu a l’escola”, 200 signatures han servit perquè l’equip de govern tombi tot un projecte.

La campanya és el fruit de molts d’any de feina, feina conjunta entre tots: alumnes, mestres, família i comunitat educativa. Hi ha tota una sèrie d’objectius que engloben molts valors, que creiem són importantíssims per als fillets; no es tracte tan sols, com alguns ens volen fer creure, de tancar o no uns carrers, l’idea és molt més amplia.

El projecte es va explicar i donar a conèixer a les famílies a través de reunions informatives amb poca assistència de pares/mares. Per opinar primer ens hauríem d’informar, no són certes moltes de les afirmacions que aquests darrers hem arribat a sentir:

  • Que els pares necessiten més temps, hi ha tres minuts de diferència d’aparcar davant l’escola a fer-ho als pàrquings habilitats, tres minuts per dedicar als teus fillets no creiem que siguin tants...

  • Per a les famílies que viuen en urbanitzacions els infants tenen uns punts de trobada per poder anar tots junts; estrès? Per a noltrus es més socialització..

  • Tampoc es cert que la gent gran o malats que ho necessitin no puguin accedir al geriàtric o al centre de salut, els policies poden ( si volen) obrir el carrer per una necessitat d’aquest tipus.

  • També hem sentit que tan sols es poden beneficiar els alumnes de segon i tercer cicle, i els de primer cicle perquè no?; I els d’Infantil no seran el proper curs alumnes de primer cicle? D’açò se’n diu solidaritat.... Potser ara no ho viuen tots igual, però ja els hi arribarà.

  • Els usuaris de l’Escoleta tenen tot l’any el seu carrer tallat, ja ho van decidir així el seu claustre de professores per evitar que els pares/mares deixessin els infants a corre cuita els matins....així que tot l’any han de venir a peu. Què ha canviat ara? Afegir unes quantes passes per aparcar a un altre pàrquing? [...]


Leer más...

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 12:24  | Educaci?
Comentarios (0)  | Enviar