divendres, 23 de Maig de 2014

Antonio Jimenez, Marc Pons i Jaume Bondia guanyen el 3r Obert d’Escacs del CEIP Sant Lluís.

El passat dimarts, 20 de maig de 2014, el cel cobert no va espantar als dinou participants del 3r Obert d’Escacs del CEIP Sant Lluís. Els nostres valents van jugar un total de 37 partides durant els 75 minuts que va durar el campionat.  Al final tots van rebre el seu reconeixement i, com és natural, els tres primers classificats de cada categoria –prebenjamí, benjamí i aleví- van rebre els seus trofeus (Jaume Bondia, Víctor Monrós i Henry; Antonio Jiménez, Rafel Berenguer i Lluís Andreu; Marc Pons, Joy Judge i Marc Carreras).

La idea d’aquest campionat és que els mateixos infants reconeixin els seus avenços dins del món de les seixanta-quatre caselles. De la mateixa manera, els seus pares puguin gaudir del seu “petit”.

Cal entendre que el resultat final és el que veiem però només l’infant sap, i entén, el resultat interior del mateix campionat.

Només manca recordar que aquest Obert no és un punt final a les activitats extraescolars d’escacs sinó que els dimarts ens seguim trobant, fins que acabi aquest curs escolar.

EL NOM DE TOTS ELS PARTICIPANTS:

ANTONIO JIMENEZ CARBONERO, MARC PONS SINTES, RAFAEL BERENGUER GALLEGO, LLUÍS ANDREU MONTERO, JOY JUDGE JUNCADELLA, GENIS, JAUME BONDIA MOLL, VÍCTOR MONRÓS, HENRY, JAUME ANDREU MONTERO, KAY GOTTSCHALK, MONTY, JOSEP BONDIA MOLL, MARCEL, FAUSTO, MARC CARRERAS, LLURIAC, JULES CLEYBERGH  i BLAI.

Text: Xavier Serra Planas


Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios