dijous, 22 de Maig de 2014

Durant aquest curs, estem treballant diferents tècniques, aprenem a fer servir els colors primaris el vermell blau i groc i el blanc i el negre que fem servir en ocasions concretes, a tots els agrada molt poder pintar amb pinzell l'aigua i la llibertat de pintar ... tacar i que no passi res. 

Treballem també retallant amb tisores i els més petits quan el tema necessita més precisió usen punxons. Alguna vegada han vingut els pares i mares ha ajudar-nos, a la classe dels de P3 ¡tots ho hem gaudit molt!

Alguns treballs llestos.

Garlanda: nom amb els de P3 tècnica retallat enganxat i retallat amb punxó de lletres nom, els papes i mama ens van ajudar a muntar la garlanda passant el fil que uneix les peces.

Maraca: hem pintat a pinzell la maraca, acolorit amb plastidecor el sol la lluna i les estrelles i després hem enganxat amb cola i envernissat tota la feina, aquesta ultima tècnica se la coneix com "decoupage" Ens encanta treballar amb decoupage!.

Pal de pluja: tècnica mixta base pintura acrílica, decoupage lliure (hem buscat material de revistes i fins i tot l'hem creat nosaltres mateixos retallant paper de colors, també hi ha un dels treballs en què s'ha fet una serp amb volum)

Quadre abstracte: tècnica mixta base pintura acrílica, decoupage hem retallat per fer el marc caixes de cartró d'embalatge productes alimentaris i després les hem decorat

Agunes Imatges:

Text i Fotografies: Judiht Zuehlsdorff, Monitora d'Arts Plastiques.
 


Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios