dilluns, 24 de Mar? de 2014

La Policia Nacional ha fet públic a través del seu popular compte de Twitter (la del cos policial amb més seguidors del món) una guia amb 8 consells de seguretat per *Whatsapp. Anem a fer un ràpid resum per qui vulgui saber què ens recomana la policia espanyola per usar *Whatsapp amb total tranquil·litat sense problemes.

1. Cuida a qui li dónes el teu mòbil i no contestis missatges de gent que no coneixes. Recorda que a més d'ignorar pots bloquejar contactes, i si t'amenacen o realitzen qualsevol altre comportament que pogués ser delictiu, denúncia.

2. Configura el teu *Whatsapp perquè no mostri la teva última hora de connexió.

3. Assegura't que estàs escrivint a qui realment vols contactar: de vegades dos contactes tenen el mateix nom i pots trobar-te amb un bon problema si els confons...

4. Protegeix la teva intimitat, però també la dels altres. No enviïs continguts que afectin a una altra persona. Configura el teu telèfon perquè no es descarregui fotos i vídeos al mòbil i elimina l'opció de previsualització en la pantalla d'inici.

5. No escriguis sobre temes possiblement polèmics sota els efectes de l'alcohol.

6. Si et molesta un grup, sal d'ell. No comparteixis continguts ofensius o inadequats i demana que els altres no ho facin.

7. No estenguis *bulos, cadenes i llegendes urbanes.

8. No obris enllaços de comptes de *spam (i en general cuidat amb enllaços de desconeguts i/o escurçats).


Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 10:03
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios