dilluns, 03 de Mar? de 2014
Benvolgudes famílies,
Sabem que l'ajuda que pares, mares i familiars podem donar als nostres fillets i joves impacta directament en el seu benestar,  motivació i rendiment acadèmic. Moltes vegades, emperò, no ens sentim prou preparats per poder ajudar-los amb garanties.  
Per aquest motiu des de la FAPMA hem programat un taller anomenat "Com ajudar els nostres fills i filles en els estudis" que es durà a terme dia 15 de març de 9 a 14h al CCM d'Es Mercadal. La ponent és Ana Isabel del Rio, pedagoga i formadora de la FaPac (Federació d'associacions de pares i mares de Catalunya).
Pensau que, encara que el taller és gratis per als pares i mares pertanyents a les APIMES federades, cal inscriure's prèviament ja que es lliurarà material de suport al taller.
Vos enviam el cartell amb la informació necessària. Vos agrairíem que el penjàssiu a un lloc visible i  féssiu arribar la informació a les famílies. 
Des de la FAPMA pensam que aquests tallers de formació poden donar eines i estratègies, alhora que ens permetran l’intercanvi d’opinions, confrontar dubtes i dificultats amb altres famílies.
Moltes gràcies,
FAPMA MenorcaPublicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 14:58  | Educaci?
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios