divendres, 28 de Febrer de 2014

L’Associació Espai d’Acompanyament a la Criança, S’Uzina, organitza un Curs d’Introducció a l’Educació Viva per el mes d’abril. El curs està destinat a mestres, educadors, famílies, pares i mares, i persones implicades en tasques educatives que desitgen ampliar la seva experiència en els àmbits de l'aprenentatge autònom i vivencial, l'educació i acompanyament emocionals, el cultiu de les relacions des d’un enfocament amorós i sistèmic. La persona que ens oferirà aquest curs és en Jordi Mateu, col·laborador regular a la xarxa d’educació lliure (XELL) i membre fundador i coordinador del Centre de Recerca i Assessorament d’Educació Viva (CRAEV).

El curs té una durada de tres sessions, les quals es realitzaran el dia 16 d’abril, de 15:30 a 20:30 i els dies 17 i 18 d’abril de 9:30 a 14:30. Aquestes sessions són d’un caràcter fonamentalment vivencial a partir del qual s'arriba a la reflexió. Alguns dels continguts del curs són:

•Fonaments de l'educació viva: bases psicopedagògiques i necessitats vitals del desenvolupament

•L'actitud de l'educador/a: disponibilitat, comunicació i acompanyament

•L'acompanyament emocional, límits i conflictes

El preu del curs serà de 80 euros per persona. S'Uzina ofereix servei d’acompanyament a nens i nenes en l’horari del curs. El preu d’aquest servei és de 30 euros els tres dies (10 euros per dia).

Més informació telefonant al 699787244

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 10:03  | Educaci?
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios