dimecres, 11 de Desembre de 2013

Per segon any consecutiu es va celebrar, en època d’Advent, el 2n Tancat d’Escacs al CEIP Sant Lluís. D’aquesta manera acomiadem l’any, el primer semestre de tallers i d’extraescolars d’escacs del singular curs 2013-2014. Així donem motius per continuar embadalint-nos per aquest noble joc.

Dimarts, 10 de desembre de 2013, 18 joves valents van assistir al 2n Tancat d’Escacs del CEIP Sant Lluís. Amb el suport de les dues APIMA i la direcció del monitor d’extraescolars, en Xavi, la trobada es va caracteritzar per la noblesa i l’acceptació de les normes; tal com Don Lucero feia en el conted’Alfils i Fotmatges.

Els pares que van presenciar les 35 partides del sistema Masnou –emparellament perquè ningú pari quiet- van acomiadar amb aplaudiments a tots els jugadors.

És necessari destacar els campions de cada categoria Marc Pons Sintes (AlevíGui?o; Jaume Andreu Montero i Rafa Berenguer Gallego (BenjamíGui?o; Víctor Monrós Perl , Jaume Bondia Moll i Marcel Sanjurjo Mus (PrebenjamíGui?o. De la mateixa manera que també és just citar a tots els jugadors pel seu bon entendre del joc. Tothom va tenir el seu premi i recordatori final, gràcies a l’amic invisible aportat per cadascú.

Foto APIMA dels participants: MARC PONS SINTES, JOY JUDGE JUNCADELLA, OLIVER RINCON, JAUME ANDREU MONTERO, RAFAEL BERENGUER GALLEGO, JOSEP BONDIA MOLL, GENIS RODRIGUEZ GONZALEZ, LLUÍS ANDREU MONTERO, ASIER FULLANA MASEGOSA, NIL ANGLADA, MONTY,  VICTOR MONROS PERL, HENRY JAMES, JAUME BONDIA MOLL, MARCEL SANJURJO MUS,  BLAI BARCELO BAGURT, FAUSTO LARA MALGOR i ALBERTO MORENO CASTAÑEDA.

Crónica de Xavier Serra Planas 



Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios