dimecres, 16 de Octubre de 2013

Missant de la FAPMA, convocant a un dia d'Aules Buides

Tal i com es va acordar a l'Assemblea General de la FAPMA del passat 5 d'octubre, us fem arribar la proposta d'una JORNADA D'AULES BUIDES per al pròxim DIVENDRES18 D’OCTUBRE. Durant aquesta jornada, es demanaria a les famílies que no duguessin els fillets als Centres per donar suport a les reivindicacions dutes a terme per tota la comunitat educativa. 

Recordau que aquesta proposta va ser presa per l'Assemblea d'APIMES després de tenir en compte les respostes a les enquestes que alguns de vosaltres enviàreu i els vots directes del dia de la trobada d'Es Mercadal. Concretament, es va acordar que si la Conselleria no donava cap pas per a resoldre el conflicte, duríem a terme aquesta mesura. I, malauradament, així ha estat, ja que no s'ha fet el més mínim gest.

Som conscients que aquest tipus d'acció són un trasbals per a les famílies, però també  esteim convençuts  que una acció contundent com aquesta pot servir per desencallar les negociacions i empènyer tots els sectors implicats al diàleg.

Us saludam atentament,

FAPMA Menorca
Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 8:11  | Educaci?
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios