dijous, 10 de Octubre de 2013

JUNTS FEIM CAMÍ PER L’EDUCACIÓ

Us convidem a una gran marxa per l’educació que tindrà lloc el proper diumenge, dia 13 d’octubre:JUNTS FEIM CAMÍ PER L’EDUCACIÓ”

La idea és que des de cada poble de Menorca surti el major nombre de persones possibles en direcció a Es Mercadal,  on es finalitzaria la marxa i es compartiria un dinar, música i actuacions amb tota la comunitat educativa: mares, pares, alumnes docents, familiars i tots aquells que vulguin gaudir d’un dia de reivindicació i germanor mostrant el seu suport a l’EDUCACIÓ.

Per a les persones que arribeu en cotxe, a partir de les 12.30 h. hi haurà activitats artístiques de les que podrem gaudir tots junts. Així i tot, és important que en el darrer tram, el que anirà de la plaça Pare Camps des Mercadal fins als Quarters i que es preveu a les 13.30 h., ens hi sumem a peu tots els qui puguem.

El preu del dinar és de 5 € per a adults i infants majors de 7 anys i de 3 € per a infants menors de 7 anys (beguda no inclosa). Si no heu pogut comprar el tíquet del dinar des de l'APIMA del vostre centre, ho podreu fer directament el dia 13 allà mateix. També hi haurà venda de tíquets per a la beguda.

Després del dinar també hi haurà diferents actuacions fins a les 16.30 h. que serà el moment de la cloenda i de la tornada en busos (el transport serà gratuït) o en cotxes, els qui us hagueu deplaçat amb els vostres vehicles particulars.

Si voleu participar en l'animació i mostrar les vostres dots d'artistes, només ho heu de comunicar ([email protected]). .S'agrairà moltíssim la vostra participació.


Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 13:01  | Educaci?
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios