divendres, 27 de Setembre de 2013

l'Abraçada tot un èxit, GRACIES!!! a tots, pares i mares, mestres x l'implicació, i a l'ajuntament i a la Policia local x el seu ajut.

Aquí teniu un vídeo magnific que ha editat un papa de l’escola per a record de tots.

Gracies Jesús.

[...]


Leer más...

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 13:47  | Educaci?
Comentarios (0)  | Enviar
dimecres, 25 de Setembre de 2013

Acció per aquest divendres.

[...]


Leer más...

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 14:57  | Educaci?
Comentarios (0)  | Enviar

Durant aquests dies els aconteixements ens han desbordat, la repercussió de la vaga ha anat mes allà del que tots nosaltres creiem que podria ser, i a mes la nostra comunitat local s’ha mostrat d’allò mes activa.

En primer lloc donar el suport als mestres, que han fet  la vaga per defensar l’educació dels nostres fills fent un gran esforç economic i suportant l’enèsima carrega per part de l’administració que vol polititzar la vaga, però que no es dona conta, que els pares aquesta vegada en una immensa majoria em dit prou, i no volem que no se ens escolti.

Els nostres fills tenen dret a una educació de qualitat, per suposat que si es amb un 3er idioma millor, però no a qualsevol preu, no amb uns professors que no tenen confiança a la seva capacitat per comunicar amb angles, el que per a ells es natural amb Català o Castella, degut a que el nivell b2 no capacita per donar formació com a tal. Que faltin dotacions de material, professors i equipament a les nostres escoles, que els nostres fills no quedin dos mesos sense un professor, per que les baixes les donen per setmanes i la política es que si la baixa no es per mes de X setmanes, no posen un substitut, que tenim un psicopedgog compartit amb 4 escoles mes que representen mes de 1200 fillets.

Ve res que no sapigueu, i per rematar la feina una administració que no escolta, i que fa les coses “por que yo lo valgo”.

Be aquí un resum en imatges de les accions d’aquests dies.

Divendres 13, res de normalitat.

Fotografia: David Argimbau.

[...]


Leer más...

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 14:47  | Educaci?
Comentarios (0)  | Enviar
divendres, 13 de Setembre de 2013

Instàncies de protesta individual en la Conselleria d’Educació per la situació que travessa actualment l’educació dels nostres fills.

A fi de que, si no ens volen escoltar de forma col·lectiva, que ens escoltin de forma individual, que els hi plogui un allau de instàncies i que ens hagin de fer cas.

[...]


Leer más...

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 0:01  | Educaci?
Comentarios (0)  | Enviar
dijous, 12 de Setembre de 2013


Les APIMES de les dues escoles de Sant Lluís us volem informar amb dades objectives de com les retallades i el TIL afecten a les nostres escoles i per tant als nostres fills.

Document PDF

[...]


Leer más...

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 16:17  | Educaci?
Comentarios (0)  | Enviar

Tens dubtes, propostes, preguntes,... sobre TIL i situació educació? Trobada 13 set, 19h, Centre Convencions Mercadal.


[...]


Leer más...

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 15:41  | Educaci?
Comentarios (0)  | Enviar