dimarts, 18 de Juny de 2013

Interessant pagina que ens dona continguts per a un us segur d'Internet.

Inicio

"Iniciativa puesta en marcha por la «Oficina de Seguridad del Internauta» con el firme objetivo de fomentar la cultur [...]


Leer más...

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 8:36
Comentarios (0)  | Enviar
dimecres, 12 de Juny de 2013

Missantge per a Pares i Mares:

Des de la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Menorca (FAPMA) sol·licitem la derogació del decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL). Si en vols conèixer els motius, entra a http://bit.ly/noaltil i si hi estàs d'acord,  signa'l.
I recorda que compartint-lo ens ajudaràs a difondre'l.  Per [...]


Leer más...

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 11:23
Comentarios (0)  | Enviar
dijous, 06 de Juny de 2013

De la mateixa manera que eduquem els nostres fills en l'ús de diferents tecnologies (telefonia) o hàbits (bona educacióGui?o més arrelats en nostra societat, Internet s'ha convertit en un dels pilars de la comunicació avui en dia i això ens obliga a indicar, des de petits, quines són les virtuts i els perills de la xarxa de xarxes, no solament perquè és una eina imprescindible en la seva relació amb l'entorn social, sinó que constitueix una potent eina d'educació i relació pares-fills.
Però de la mateixa manera que a la vida real, la xarxa també és un lloc on el menor pot trobar informació no adequada i en ocasions, es produeixen abusos.
És per això que encara que és normal que hi hagi una lògica preocupació, no seria una actitud positiva mostrar-se excessivament restrictiu en el seu ús per part de els menors, al contrari, s'ha de fomentar el seu ús d'una manera segura.

A aquesta guia d'INTECO-CERT, trobareu consells i pautes per xalar de les noves tecnologies amb els vostres fills.

[...]


Leer más...

Publicado por RedactorApima @ 14:27
Comentarios (0)  | Enviar

No jugueu amb el futur dels nostres fills


L’assemblea d’APIMAs de Menorca, convocada per la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Menorca (FAPMA), reunida as Mercadal el 30 de maig de 2013, fa la següent valoració del Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL)...

El document sencer aqui

[...]


Leer más...

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 9:03
Comentarios (0)  | Enviar
dimecres, 05 de Juny de 2013
Comunicació de l'Escola a els Pares.
Complint amb el Decret 15/2013, de 19 d'abril, pel qual es regula el tractament integrat de les llengües als centres docents, s'han de recollir -si en teniu- les aportacions que l'associació de pares i mares d'alumnes, sobre el primer esborrany del projecte.
Des de la Comissió de Coordinació Pedagògica hem elaborat el primer esborrany, posteriorment s'han recollit totes les aportacions dels membres del claustre i s'han inclòs dins el projecte i ara us toca a vosaltres, presentar propostes. A continuació seran les famílies les que donaran la seva opinió i dia 5 de juny es farà una consulta no vinculant, en la qual podran votar tots els pares i mares.
[...]

Leer más...

Publicado por APIMA.CeipNouSLluis @ 10:54
Comentarios (0)  | Enviar